kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 2, 2017

The Trip to Spain



Film: The Trip to Spain (2017)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Steve Coogan ja Rob Brydon lähevad seekord kuue osalisele reisile läbi hispaania, külastades oma teel erinevaid restorane ja muid söögikohti.
Comedy, Drama

Taas kord võtavad need kaks koomikut ette teekonna täis toitu ja ajalugu. Filmi kuus osa on kõik ühe kindla restorani nimega, kuid lisaks neile kohtadele külastavad nad ka kohvikuid ja hotelli söögikohti ning ajaloolisi vaatamisväärtusi.

Ja nagu ikka, ei saa nad ilma, et nad kuulsusi ei parodeeriks (seekord on nende lemmikud Mick Jagger ja David Bowie), et nad omavahel ei vaidleks, et nad ei laulaks.  Täitsa huvitav, kas nende nääklused on neile ette kirjutatud või on neil ees ainult teema ja kõik muu on laua taga, autos, laval sündinud improvisatsioon. Igatahes on see suurepärane lugu ja hea meelelahutus.

Mina vaatasin seda filmi kuueosalise sarjana, kus iga osa on pool tundi, millest on siis kokku pandud poolteist tunnine film, seega nägin ma rohkem ja kui sellest kolmest tunnist võtta kokku kõige naljakamad osad, siis ilmselt tuleb jah poolteist tundi kokku, kuid ka kõik muu oli suurepärane.

 

 
 
 
 

No comments:

Post a Comment