kaader filmist

kaader filmist

Thursday, August 31, 2017

Tulbipalavik

Film: Tulip Fever (2017)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Tulbipalaviku tegevus toimub 17. sajandi Amsterdamis, kus abielunaisel (Alicia Vikander) tekib kirglik armusuhe kunstnikuga (Dane DeHaan), kes on palgatud tema portreed maalima. Armastajad riskeerivad pakataval tulbisibulaturul, et üheskoos põgenemiseks raha koguda.
Drama, Romance

Nüüd on siis lõpuks see pikalt edasilükatud esilinastus toimunud. Raamatut lugesin ma ju eelmine aasta, teades, et film on kohe kohe linastumas, kuid selle linastust lükati pidevalt edasi. Huvitav, kas põhjuseks võis olla see, et nad tegid lõppu ümber, Holliwoodilikumaks?

Noh igatahes, on see film üllatavalt hästi tehtud võrreldes raamatuga, kuigi treileri järgi võis arvata, et nad panevad üsnagi puusse. Aga jah, see masendav armastuslugu koos põneva tulbisibulate ostu/müügi palavikuga oli päris hästi tehtud.

Samas oli siin filmis nii mõnigi turtsatuse koht – nii tore on kui hollandlast mängib inimene, kelle perekonna nimi on Hollander :) ja ilmselgelt oli selle filmiga tegu ühega Valeriani ja Laureline missioonidest :). Ja üleüldse kubiseb see film igasugustest tuntud nägudest.

No comments:

Post a Comment