kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 18, 2017

Palgamõrvari ihukaitsja



Film: The Hitman’s Bodyguard (2017)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Maailma edukaim palgamõrvar (Samuel L. Jackson) on otsustanud senisele elule selja pöörata ning anda tunnistusi Haagi rahvusvahelises kohtus oma endise tööandja vastu. Viimane pole mingi suvaline kurjategija, vaid ühe Ida-Euroopa riigi räpane ja mõrvarlik eks-president (Gary Oldman), kelle käsutuses on peaaegu piiramatus koguses treenitud palgasõdureid ning kes on valmis kasutama mistahes vahendeid, et tunnistajapink tühjaks jääks. Ainus, kes suudaks päeva päästa, on maailma parim ihukaitsja (Ryan Reynolds), kelle klient on teda varem korduvalt tappa üritanud.
Action, Comedy

Kui Deadpool ja Fury ei saa muidu üheskoos ekraanil üles astuda, siis võtavad nad oma maskid peast ja teevad üheskoos ühe vägagi korraliku absurd komöödia, kus ropendatakse, aga täpselt nii palju, et see labaseks ei muutu, õhitakse asju täpselt nii palju, et neil ikka oleks millega jõuda Haagi kohtusse, ning visatakse nende teele täpselt nii palju vene näitlejaid, et saaks ikka aru ka mida räägitakse, mitte et ei pea pingutama ja mõtlema, mida nad võiksid öelda ja siis seda supakatest lugeda.

Kuigi ma olin alguses samasuguse kivinäoga nagu Reynolds ja võtsin iga nalja stoilise rahuga, siis peagi ei saanud seda enam teha, sest mida kaugemale lugu läheb seda absurdsemaks ta läheb ja kui nad poleks lõppu ära rikkunud – You shot my bodyguard!! – siis oleks see üks Väga hea komöödia, hetkel on ta lihtsalt super komöödia :).
 
 
 

No comments:

Post a Comment