kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 18, 2017

Klaasloss

Film: The Glass Castle (2017)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Ühest ekstsentrilisest, raskusi taluvast ja kokkuhoidvast perest jutustav „Klaasloss“ on erakordne lugu tingimusteta armastusest. Oscariga pärjatud Brie toob Jeannette Wallsi populaarsed memuaarid ekraanile noore naise rollis, kes leidis tänu oma äärmiselt ebastabiilse isa (Woody Harrelson) rõõmuküllasele ja metsikule loomusele sütitava kindlameelsuse, et ehitada endale üles edukas elu iseenda reeglite järgi.
Drama, Biography

Klaasloss on oma olemuselt selline väga tüüpiline Ameerika lugu, kus vanemad on kuidagi kunagi kahjustada saanud (seekord siis isa sõjas ja ka oma ema käe läbi) ning seega kasvatavad nad oma lapsi väljaspool reegleid ja tavasid, kui need pole just nende endi loodud. Sellistes kodudes kasvanud lapsed kas põgenevad kodust ja neist saavad tublid tugevad ühiskonna täisõiguslikud liikmed, või siis lähevad nad kuritegeliku maailma. Klaaslossi peategelane Jeanette koos oma õdede vendadega jäi sinna esimesse poolde ning nemad püüdsid leida endale paremat elu, kui see mida nende isa sundis neid elama. Kuid filmi lõpp oli selline tüüpiline läila Hollywood, kus tütar annab surivoodil oma isale andeks, kui avastab et isa on kogu ta elu kogunud tema artiklite väljalõikeid, tema karjääri jälginud ja tema üle uhke olnud.

Mingis mõttes oli see pea sama lugu kui eelmise aasta septembris linastunud Kapten Fantastiline, isegi mõningad näitlejad olid samad.

Vaadatav asi ja ma usun et ka raamat oli hea, kuid ei midagi sellist, mida suure kella külge panna.


No comments:

Post a Comment