kaader filmist

kaader filmist

Saturday, April 29, 2017

Tüdruk ja Koletis



Film: Colossal (2017)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Kui töötu neiu Gloria (Anne Hathaway) poiss-sõber ta korterist välja viskab, on ta sunnitud New Yorgi eluga hüvasti jätma ja kodulinna tagasi kolima.

Kuuldes uudiseid Lõuna-Koreas Souli hävitavast hiiglaslikust olendist, mõistab Gloria tasapisi, et ta on selle kaugel toimuva fenomeniga mingil moel seotud. Kui sündmused üha pöörasemaks muutuvad, peab Gloria tuvastama, miks tema näiliselt tähtsusetu eksistents maailma saatusele nii tohutut mõju avaldab.
Action, Comedy

Kui vaadata selle filmi treilerit, on tegu väga muheda komöödiaga, a la Godzilla ja Pacific Trift kohtub Seski ja Linnaga, või siis ükskõik millise kehavahetuse filmiga, lihtsalt siin ei vahetata kehasid, lihtsalt aegajalt teatud kohas, teatud ajal ilmub koletis, kes käitub nii nagu Gloria käitub teatud ajal, teatud kohas. Hea komöödia ju ja head näitlejad.

Kui kogu film ei vea sellist head kerget komöödiat välja. Filmi lõpp kisub tegelikult päris tõsiseks, kui mängu tulevad kadedus ja kiusamine ja laus lollus. Filmi lõpplahendus on hea, kuid komöödiast on lõpp väga kaugel.

Kuid näitlejad on head – Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell, Tim Blake Nelson, Dan Stevens.

No comments:

Post a Comment