kaader filmist

kaader filmist

Saturday, April 29, 2017

The Love Wittch



Film: The Love Witch (2016)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Elaine, ilus noor nõid, on otsustanud, et ta leiab endale mehe, kes teda armastaks. Tema Viktoria stiilis korteris, keedab ta jooke ja koostab loitse, ning valib siis välja mehe, kelle peal oma jooke ja loitse kasutada. Kuid tema loitsud ei tööta päris nii kui peaks, ning seega jääb temas maha rida õnnetuid ohvreid. Kui ta siis lõpuks kohtub oma unistuse mehega, viib tema kinnisidee olla armastatud ta peaaegu hullumeelsuse äärele.
Comedy, Horror

Et siis, kuidas öelda … see oli nii halb, et oli juba hea, peaaegu.

See on seitsmekümnendate stiilis tehtud jaburdus.
 
Peategelane on Elaine, nõid, kunstnik, ja ta unistab oma printsist valgel hobusel. Ta viimane kihlatu oli ta maha jätnud (loe: surnud) ja nüüd siis põgenes Elaine San Franciscost, et oma elu uuesti alustada ja tõeline armastus leida.

Tema esimene valik on ülikooli professor, kes esialgu reageerib ta armujoogile nii nagu vaja, kuid siis muutub ta lapseks, kes vajab Elainet pidevalt ja selline asi Elainele ei meeldi, seega surb vaene mees murtud südame tagajärjel, ning Elaine matab ta mehe maamaja tagaaeda, jättes sinna ka korralikult tema DNAd sisaldava nõiapudeli.
 
Järgmine kandidaat on ta majaemanda abikaasa. Ka see osutub nõrgaks isendiks.

Selleks hetkeks on Elainele juba politsei jälile saanud, kuid esialgu pole neil veel tõendeid ja siis armub temasse ka uurija.

Kui siis majaemand leiab Elaine kodust tõendid, et ta on kõik mehed tapnud ja uurija tuleb teda kinni võtma, veenab Elaine teda veel korraks pikali heitma…

Hästi stiilipuhtalt tehtud ääääääärmiselt jabur film!

No comments:

Post a Comment