kaader filmist

kaader filmist

Thursday, April 13, 2017

Kiired ja vihased 8



Film: Fast and Furious 8 (2017)
Hinne: B++
Sisukokkuvõte: Maailma ühe armastatuima filmiseeria kiired ja vihased kangelased jätkavad oma pöörast teekonda nüüd juba 8. peatükis. Nüüd, kus Dom ja Letty on mesinädalatel, Brian ja Mia erru läinud ning ka ülejäänud tiim vabakäigul, paistab globaalse haardega superbande argielu juba üpriski normaalset elu meenutavat. Ühtäkki ilmub pilti aga müstiline naine, kes võrgutab Domi oma kuritegelikku maailma, millest mees kuidagi välja ei saa. Reetnud endale kõige lähedasemad ja kallimad inimesed on Dom silmitsi oma elu raskeimate katsumustega.

Kuuba rannikult üle New Yorgi tänavate kuni Barentsi mere jääväljadeni kulgeb lahutamatutest sõpradest eliitüksuse järeleandmatu amokk, et tuua tagasi mees, kes nad kunagi perekonnaks liitis ja tabada anarhist, kel võime külvata ülemaailmset kaost.
Action, Criminal, Comedy

Järjekordne suurepärane ilusate ja kiirete autode lõhkumise film, millesse on kokku segatud niiiiiiiiiiiiiii palju teisi filme ja niiiiiiii palju uusi suuri nimesid, et tasapisi hakkab sellest saama Palgasõdurite rivaal.



Aga noh, film algab põneva kihutamisega Havannas, ja selleks ajaks võiksite oma kuuldeaparaadid välja lülitada, sest selle sissejuhatava osa dialoog on tõsiselt algelisel ja jabural tasemel, kuid visuaal on võimas nagu ikka.

Ning see mis järgneb eirab nagu ikka aegajalt kõiki teadaolevaid füüsika seadusi, ning autosid lõhutakse rohkem kui eelmistes filmides kokku.

Üks kuradi hea komöödia! Ning tasub täiesti vaadata, sest sellist puhast mõtlemist mitte vajavat meelelahutust lihtsalt on aegajalt vaja.






No comments:

Post a Comment