kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 27, 2017

Palmid lumes



Film: Palm Trees in the Snow (Palmeras en la nieve) (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: "Palmid lumes" on paralleleselt lahti hargnev lugu Hispaania perekonna kahest põlvkonnast, kelle saatus on seotud lummava Fernando Poo saarega, mis asub Ekvatoriaalses Guineas. 1954 aastal lahkub peategelane Kilian (Mario Casas) Hispaaniast eksootilisele Fernando Poo saarele, kus ta sügavalt armub kohalikus kakaoistanduses töötava mehe imekaunisse abikaasasse (Berta Vazquez). Aastakümneid hiljem avastab Kiliani vennatütar Clarence (Adriana Ugarte) oma onu asjade seast saladusliku kirja, kust loeb, et Kilian on aastaid saatnud raha kellelegi Fernando Poo saarele. Clarence asub teele Ekvatoriaalsele Guineale, et tuvastada hästi maetud perekonnasaladus.
Drama, Romance, History

Palmid lumes oli suurepärane film. See pea kolm tundi kestnud film ei tundunud sugugi nii pikk, sest lugu oli põnev ja kaasakiskuv ning ilus ja emotsionaalne. Film on tehtud Luz Gabas'i samanimelise raamatu järgi.

Keelatud armastuse lugu, fantastiline loodus, üllatava ajalugu, õõvastav julmus ja võib-olla natuke arusaamatu vajadus uurida unustatud perekonnalugu.
 
 
 

No comments:

Post a Comment