kaader filmist

kaader filmist

Friday, March 17, 2017

Lahendamata juhtum: Pudelipost



Film: Flaskepost Fra P/Department Q: A Conspiracy of Faith (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Samuel ja Magdalena, ühes Taani religioosses kogukonnas üles kasvanud õde ja vend, kaovad jäljetult. Samal ajal ilmub Kopenhaageni politseiprefektuuris välja 8 aastat vana pudelpost, milles on vangistatud poisi appikutse.

Carl Mørck ja tema abiline Assad Q-osakonnast leiavad peagi seose kahe juhtumi vahel. Olles infiltreerunud sellesse religioossesse kogukonda, asuvad nad otsima meest, kes on mitmete varasemate inimröövide ja mõrvade taga. Mõrvade, millest kunagi ei teavitatud, sest tema teguviisiks on röövida kaks last ülireligioossest perekonnast, tappa neist üks ja seejärel nõuda vaikimise ja teise lapse eest suurt lunaraha.

Aeg on otsakorral, ja katsudes leida lapsi enne, kui on liiga hilja, taipab Carl Mørck tihedat seost usu ning elu ja surma vahel.
Crime, Drama, Thriller
 
See on Lahendamata juhtumite kolmas film (raamat on ka juba jõudnud ilmuda –Pegasus).
Võrreldes kahe esimese filmiga pole see lugu nii mitmekihiline, nii saladuslik. Selles filmis on algusest peale teada, kes on röövide taga ja see pole ka unustatud lugude hulgast, see on teadmatu lugu.

Assadi ja Mørcki kätte jõuab see lugu tänu sellele, et esialgu leitakse üks pudel, kus on kiri, mis tundub nagu oleks abipalve kelleltki, kes on merehädas, vangistustes. Kui siis samas piirkonnas toimub lasterööv, hakkavad niidid kokku jooksma.

Põnev lugu, kuid palju kergem, kui teised selle sarja filmid on siiani olnud.

No comments:

Post a Comment