kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 2, 2017

Kuues kord

Film: Kuudes kerta (2017)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: „Kuues kord“ on tragikomöödia seksisõltlastest: naisest, kes teab kuidas „jah“ öelda ning mehest, kes ei tea kuidas „ei“ öelda.

Annika on eradetektiiv. Isehakanud ja mitte kõige parem oma töös. Ricky on kinnisvaramaakler - mees, kellel on vaja kahte kalendrit, ühte töö ja teist naiste jaoks. Annika ja Ricky kohtuvad. Kõik, mida Annika tahab, on seks, ning Ricky jaoks on see igati sobiv. Suhe toimib hästi vastastikusel mõistmisel – kuni kuuenda korrani. "Kuues kord" on portree kaasaegsetest linnainimestest, kes oma elu rõõmsalt segamini pööravad.
Drama, Comedy
 
Kuues kord on üks imelik Soome film naisest, kes on mingil salapärasel põhjusel lahkunud oma poja ja abikaasa juurest (vist oli põhjuseks see, et teda oli petetud või unustatud, aru ei saanud) ja lahkunud ka oma töölt politseist ja töötab nüüd eradetektiivina elades oma kontoris.

Kas põhjuseks on siis see, et ta mees teda pettis ja ta tahab kätte maksta või künata unustati ja nüüd tahab ta end hoolimatuna tunda, või siis on see üks võimalus kuidas tõestada, et ta klientidel oli õigus ja nende abikaasa petab neid, on ta valmis magama iga oma varistuse objektiga.

Kuid siis satub talle üks eriline varitsuse objekt, kelle ta kohe väga kergesti hoovi tõmbab, siis kohtuvad nad taas ja järgneb taas üks 10 sekundi kähkukas ja siis veel mõningad kohtumised juba planeeritult ja pikemalt ja selleks ajaks kui selle mehe abikaasa tuleb talt küsima, kas mees teda petab on Annika temaga juba kuus korda maganud ja tal on teooria, et kui koos korda on magatud, siis on tegu juba armumisega. Mida iganes!?!?

Igatahes, Ricky abielu puruneb, ta teeb Annikale korralikult selgeks, kui suur on tegelikult tema armukeste ring (pea kogu Soome ja kõikides Euroopa suurlinnades vähemalt üks), kuid sellele vaatamata, et Annika abikaasa temast lõpuks lõplikult loobub ja ta ütleb Rickyle, et nad ei sobi üksteisega absoluutselt, jätkavad nad endiselt oma suhet.

Totaalne jaburdus!

Kui ma selle filmi valisin, ei olnud mul aimugi, et me Eurolaulik ka seal kaasa lööb, kuid tema osalus ei teinud filmi ei paremaks ega halvemaks, pigem ei saanud tema osast eriti üldse aru, nagu ka enamusest sellest filmist oli raske aru saada, aga ju selleks peabki olema kas samas olukorras ise või Soomlane või …

No comments:

Post a Comment