kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, December 28, 2016

Reisijad



Film: Passengers (2016)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: Jennifer Lawrence ja Chris Pratt mängivad seikluslikus ulmefilmis kahte reisijat, keda kosmoselaev teisele planeedile uue elu suunas transpordib. Olukord võtab ohtliku pöörde, kui nad äratatakse süvaunest 90 aastat enne sihtkohta jõudmist.

Üritades leida tehnilise rikke põhjust, hakkavad Jim ja Aurora teineteisesse armuma. Siis aga ähvardab neid laeva hävimine ja nad hakkavad aru saama, miks nad tegelikult ärkasid.
Adventure, Romance

Reisijad on üks suurepärane armastuslugu!

Kosmoselaev liigub valguskiirusel maalt uuele planeedile, et viia sinna 5000 uusasukat. Reis peaks kestma 120 aastat. Kuid 30-ndal aastal läheb laev läbi meteoriidi parve ja midagi läheb valesti. Üks reisija ärkab 90 aastat liiga vara üles.

Esialgu on ta üksi, saadab maale ülikalli hädasõnumi, millele ta ilmselt saab vastuse u 35 aasta pärast ja siis tutvub ta Arthuriga. Ta teeb mida iganes, et tagasi magama saada, või siis meeskonda äratada, või laeva juhtimist üle võtta, kuid miski ei mõju. Ta on valmis juba nuppu vajutama, et kõik lõpetada, kui ta näeb teda, Aurorat. Ta piinleb selle mõttega kaua, kas tal on õigus midagi sellist teha, kuid lõpuks ta siiski äratab Aurora.

Esialgu on nad õnnelikud, kuid siis ühe totra juhuse tõttu, saab Aurora teada, et tema ärkamine polnud rike ….

Kui aga Gus ärkab ja nad lõpuks juhtimiskeskusesse ja masinaruumi sisse saavad …

Kui kosmoselaev oma lõpp-peatusesse jõudma hakkavad, siis ootab esimesena ärkavat meeskonda ees ootamatud üllatused.

Selles filmis on tegelikult vaid kolm näitlejat – Jennifer, Chris ja Michael – teised tulevad hetkeks vaid ekraanile, põhiosa on kanda ikkagi neil ja tegelikult on kõige raksem osa kanda Chrissil, sest esialgu on ta ju täiesti üksi. Ja nad on fantastilised, kas üksi või kaksi või kolmekesi, nad saavad kogu filmi kandmisega suurepäraselt hakkama.

Ilus armastuslugu ja suurepärane film, kindlasti tasub vaadata kinos.

No comments:

Post a Comment