kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, December 7, 2016

Mothers and Daughters



Film: Mothers and Daughters (2016)
Hinne: B-
Sisukokkuvõte: Üksteisega lõimunud lood sellest mis tähendab olla ema, nähtuna läbi fotograaf Rigby Gray (Selma Blair) silmade läbi
Drama

Emad ja tütred oli tore jõulude ja emadepäeva lugu.

Siin on mitmeid emasid ja tütreid – tütar, kelle ema haiguse tõttu enam ei mäleta, kes ta on ning tütar kardab ise emaks saada. On ema kes on loobunud oma tütrest, kuna ta oli ise liiga noor et talle head elu pakkuda, kuid nüüd on ta tütar teda üles otsinud. On ema, kes püüab oma tütrele parimat pakkuda, kuid ta tütar püüab ise endale jalad alla saada, seega ta valetab emale millega ta tegeleb. On tütar, kes on oma kallimaga kodust läinud, kuid peab ema poole pöörduma, kui ta nüüdseks abikaasa soovib restorani avada ja neil on rahalist abi vaja. Ning on ema kes püüab saada kontakti oma tütrega peale oma ema surma, et seletada talle, miks ta tütar on siiani teadnud, et ta ema on ta õde ja ta vend tema onu. Ja siis on ka veel poeg, kes pöördub võõrutusravil oleva ema poole, sest ta on end tabanud tegemast midagi, mille pärast ta häbi tunneb ja ta loodab ema abile.

Huvitavad lood ja head näitlejad – ma mõtlen tuntud näitlejaid nagu Selma Blair, Mira Aorvino, Cristina Ricci, Courtney Cox, Sharon Stone, sest teised olid ja ei olnud ka, mõni parem kui teine ja mõni päris harrastusnäitleja, kuid filmi mõte oli ikkagi hea – meil kõigil on ema, mõned meist saavad oma emadega paremini läbi kui teised, kuid päeva lõpuks on meil ikkagi see üks, kes meid kasvatas ja kes on meie maailma kujundanud.

No comments:

Post a Comment