kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 2, 2016

17, hirm ja rõõm



Film: The Edge of Seventeen (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Me kõik teame kui raske on täiskasvanuks saada, ning elu pole sugugi kergem ka keskkooliõpilasele Nedinele (Hailee Steinfeld), kelle niigi imelik elu jõuab oma haripunkti, kui ta überpopullarne vend Darian (Blake Jenner) hakkab käima ta parima sõbrannaga Kristaga (Haley Lu Richardson). Ühtäkki tunneb Nadine end üksikumana kui kunagi varem, seda seni kuni ta leiab ootamatu sõbra (Hayden Szeto) kes tekitab temas õhkõrna lootuse, et kõik ei pruugigi nii väga kohutav olla.
Comedy, YA

17, hirm ja rõõm on mõnes mõttes vägagi tüüpiline teismeliste kasvuraskuste film. Siin on tiba imelik teismeline tüdruk, tema tiba normaalsem sõbranna, vend, kes on üle kooli populaarne, ema kes pärast isa surma püüab oma elu leida ning üks poiss koolist kes talle meeletult meeldib ning teine poiss, kellele tema meeldib. Selline tüüpiline lugu.

Kuid selle filmi lõpuks ei ole Nadine kogu kooli lemmik ja see poiss, keda ta kaugelt imetles polegi ta poiss. Aga Nadine avastab, et õpetaja keda ta oli looseriks pidanud, on tegelikult õnnelikus abielus ja talle meeldib õpetada. Ta saab lõpuks aru, et ta vend pole mitte ema lemmik, vaid ta vend on Nadinet aastaid kaitsnud ema närvivapustuste tagajärgede eest ja Kristaga koos olemine on Dariani jaoks ainus hingetõmbe hetk. Ja loomulikult oli see „pahapoiss“ kellele ta saatis kogemata vägagi väljakutsuva SMSi, on tegelikult tõsine t%&#, kuid see poiss, kes ebalevalt ta tähelepanu saada proovis on tegelikult talle täpselt vääriline kaaslane selles rakses täiskasvanuks saamise mängus.
 
Hailee on suurepärane teismeline ja Woody Harrelson ideaalne õpetaja (seekord kaine :)). See lugu on hea ja meelelahutuslik ja meenutas paljuski DUFF-i.

No comments:

Post a Comment