kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 18, 2016

Sõda kõigi vastu



Film: War on Everyone (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Bob (Michael Pena) ja Terry (Alexander Skarsgaard) on kaks korrumpeerunud New Mexico seadusesilma, kes ei kohku tagasi mitte millegi ees ja kes ei diskrimineeri absoluutselt kedagi - see tähendab, et nad ei tee absoluutselt mitte mingisugust vahet, millist nende teele sattunud kriminaali ja kaabakat süüdi lavastada ning rahast ja/või uimastitest tühjaks raputada. Vastus on alati üks: selleks kõlbavad kõik!

Asjalood võtavad aga senisest õige pisut ohtlikuma pöörde, kui nad otsustavad hakata kassi ja hiirt mängima kurikaelaga, kes on rohkem ohtlik, kui nemad. Või kas ikka on...?
Comedy, Criminal

Selle filmi oleks nagu teinud vennad Coenid. Siin eiratakse kõikvõimalikke Ameerialike poliitiliselt korrektseid asju. Päris hästi ei saa aru, kas tegevus toimub eelmise sajandi  seitsmekümnendatel või käesoleval sajandil. Kõik filmimiseks kasutatud hooned olid ilmselt väga madalad, kuna Alexander käib pidevalt pea õlgade vahel, et mitte pead ära lüüa (kui ta nii jätkab, on ta varsti küürakas).

Absurdne ja taluvuse piire kompav film, mis annab võimaluse näidata end üllatavast küljest paljudele noortele näitlejatele. Kuigi Alex oli Erikuna täpselt samasugune persevest, siis Theo on ju siiani vaid ülipositiivseid teismeliste silmarõõme mänginud. Ka Caleb on olnud siiani vaid positiivses rollis. Tessa on siin filmis küll üks lihtne tüdruk, kuid tema lasi oma mustema poole välja viimases Westworld osas.

Filmi lõpu poole tabasin ma end mõttelt, et Alex on siis nüüd koos mänginud nii Neljaga kui ka Trisiga :). Nimelt on nad mõlemad osalised järgmisel aastal telerisse jõudvas sarjas Big little Lies.
 

No comments:

Post a Comment