kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 7, 2016

Tüdruk rongis



Film: The Girl on the Train (2016)
Hinne: C-
Sisukokkuvõte: Lahutusjärgses masenduses Rachel (Blunt) möödub iga päev rongiga majast, milles elava näiliselt täiusliku paari elu ta endale ette kujutama hakkab. Ühel hommikul aga näeb ta midagi šokeerivat ning leiab end keset lahti rulluvat mõistatust.
Drama, Thriller

Alustagem sellest, et ma lugesin raamatu läbi vaid paar päeva varem, seega on kõik värskelt meeles ja seega olen filmi suhtes kohe eriti kriitiline. Eriti, kuna taas kord on tegu raamatumaitselise filmiga. Hollywood on võtnud ja viinud loo Londonist New Yorki. Iseenesest on see ju hea, et nad toovad välja kõik kolm naispeategelast, nagu ka raamatus on nad eraldi välja toodud, sest kuigi tõstetakse tavaliselt raamatust rääkides esile vaid Rachelit (nagu ka siin filmitutvustuses) on see siiski kolme naise lugu, kuid mind häiris see, et aegajalt olid mõtted/teod antud teisele tegelasele.

Kuna ma teadsin ju algusest peale, kes on kõige kurja juur, siis jäi mulle võimalus lihtsalt nautida filmi, ning jälgida, kuidas nad suudavad segada jälgi ning jätta vaatajad teadmatusse kuni lõpuni.

Näitlejate poolest, tahaks kiita Emily Blunti ja Haley Bennettit, kuid kahjuks jäi kõigi teistega – Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans, Edgar Ramirez, Laura Prepon ja Allison Janney – ülemängimise tunne.

Ilma raamatut teadmata on tegu huvitava põnevikuga, mis hoiab kogu filmi kaasa mõtlemas, kuid kui olete raamatut lugenud, siis hakkavad häirima väikesed asjad, vähemalt mind küll häirisid.

No comments:

Post a Comment