kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 30, 2016

Miss Peregrini kodu ebaharilikele lastele



Film: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Meisterlik muinasjutuvestja Tim Burton toob vaatajate ette uue unustamatu, fantaasiaküllase seikluse. Jake (Asa Butterfield) saab oma armastatud vanaisa käest rea vihjeid mõistatuse juurde, mis ulatub mitmesse erinevasse maailma ja üle erinevate ajastute. Nii leiab poiss maagilise paiga, mis kannab nime "Miss Peregrini kodu ebaharilikele lastele". Ent salapära ja hädaoht ainult kasvavad, kui ta õpib tundma selle koha asukaid ja nende erilisi võimeid... ja nende võimsaid vaenlasi. Pikkamööda hakkab Jake aru saama, et tema enda isiklik "ebaharilikkus" võib olla võtmeks, mille abil oma uued sõbrad päästa.
Fantasy, Adventure,
 
Esiteks ma pole raamatut lugenud, kuid ma olen näinud väga vastakaid emotsioone raamatu lugejatelt, kes peab lugu liiga aeglaseks, kes peab seda geniaalseks. Igatahes on Ransom Riggsi Mis Peregrine raamatud tõlgitud ja raamatupoodides saadaval.

Kuid film. Film on Burtonilik, kõik on suur ja võimas ja põnev ja fantastiline. Lugu võib-olla vahepeal lonkab, kord üht siis teist ja vahel korraga mõlemat jalga, kuid hea oli vaadata ikkagi. Visuaalselt suurepärane lugu.

Kui nüüd näitlejatest rääkida, siis kõik noored olid suurepärased. Asa oma pikkade jalgade ja kätega mängib just täpselt sellist noort, kes pole veel oma kehale järgi jõudnud kasvada, kuid samas on juba näha seda potentsiaali, mis selles poisis peidus on. Ka kõik vanad tegijad on toredad, kuid suurim osa on ikka noorte kanda. Ja seekord ei olnudki vaja Eva Greenil riideid seljast võtta :).

Hea film, mida võib vaadata nii laps kui ka täiskasvanu.

No comments:

Post a Comment