kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 7, 2016

Tarzani legend


Film: The Legend of Tarzan (2016) 
Hinne: C 
Filmi lühikokkuvõte:Palju aastaid on möödas ajast, kui Tarzan (Skarsgård) jättis Aafrika džunglid seljataha, et elada peenemat elu John Clayton III ehk Lord Greystoke’ina koos armastatud naise Jane’iga (Robbie). Nüüd kutsutakse ta aga tagasi Kongosse parlamendi ärisaadikuks. Teadmata, et ta on vaid tühipaljas ettur surmavas ahnuse- ja kättemaksuskeemis, mille taga seisab belglasest kapten Leon Rom (Waltz). Mõrvarliku vandenõu planeerijatel pole aimugi, mille nad kohe valla päästavad. 
Action, Adventure

See oli tõesti ammu, suisa aastal 1984, kui kinodesse jõudis film Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes. See oli siis sellest, kuidas Tarzan metsast leitakse, kuidas ta Jane leiab ja kuidas temas saab Lord Greystoke . Tookordne Tarzan oli Christopher Lambert ja Jane Andie MacDowell. Kas te olete midagi Christopherist veel kuulnud? Tarzani osa pole just palju kuulsust toonud nendele näitlejatele, kes selle rolli on vastu võtnud. :( 

Ja nüüd on siis selle riskantse rolli endale võtnud Alexander Skarsgard, keda teatakse ilmselt paremini sarjast True Blood karismaatilise vampiiri Ericuna, kuid ma kardan, et see Tarzani roll võib ka karjääri ära rikkuda.
 
Kuid nüüd siis filmist. Nagu juba öeldud, viivad selle filmi sündmused John Claytoni tagasi dzunglisse, kus temast peab saama taas kord Tarzan, kes peab minema päästma oma Janet. Lisaks väätidel lendlemisele ja võimuvõilustele loomariigis ja tsivilisatsiooni algete hävitamisele Congos, on kogu lugu täispikitud poliitikat ja tänapäevast Ameerikalikku ideoloogiat.

Seiklusfilmina vaadatav, kuid üldiselt mitte väga hea film.

No comments:

Post a Comment