kaader filmist

kaader filmist

Friday, June 3, 2016

Rahamaailm



Film: Money Monster (2016)
Hinne: C+
Sisukokkuvõte: Pingelises põnevikus „Rahamaailm“ on Lee Gates (George Clooney) ülespuhutud telemees, kelle populaarne finantsteemaline telesaade on teinud temast Wall Streeti rahageeniuse. Kuid pärast seda, kui ta müüb kõrgtehnoloogilise firma aktsiaid, mille hind äkki salapäraselt kokku variseb, võtab vihane investor (Jack O’Connell) Gatesi, tema meeskonna ja tema produtsendi Patty Fenni (Julia Roberts) otse eetris pantvangi. Reaalajas kulgevas loos peavad Gates ja Fenn end elus hoidma ning paljastama samal ajal tõe rahamaailma valede kohta.
Thriller

Esiteks tahan ma öelda, et see ei ole komöödia, seega ei ole vaja püüda igal võimalusel naerda, eriti kui hetk on naljas kaugel. Kuid nii see juba kord on, et kui miski on liialt pingeline või tekitab vaatajas ebamugavust, siis nad peidavad oma segaduse naeruga.

Kuid lugu ise on huvitav ja põnev. Tõsi, vahepeal liiga lihtne, kuid filmi ei saagi ju panna teab mis keerukat lugu, mille lahendamine nõuaks tegijatelt rohkem kui poolteist tundi. Ja film on ju tehtud tugeva direktori poolt (Jodie Foster) ja ta on filmi kaasanud tugevad näitlejad (Clooney, Roberts, Dominic West, Caitriona Balfe), seega ei saagi muudmoodi kui film peab hea olema.
 
 
 


No comments:

Post a Comment