kaader filmist

kaader filmist

Monday, May 23, 2016

Kütt ja kaks kuningannat



Film: The Huntsman: Winter War (2016)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Fantaasiarikas seiklusfilm KÜTT JA KAKS KUNINGANNAT jutustab tormilistest sündmustest, mis leidsid aset enne Lumivalgekese lugu. Vapra ja hurmava küti Ericu rollis jätkab Chris Hemsworth ning kaunist võluväelist kuninganna Ravennat kehastab seegi kord Charlize Theron.
Kurikaval Ravenna reedab oma malbe väikeõe Freya (Emily Blunt) pannes tema selja taga toime andestamatu kuriteo. Freya süda külmub ning temas vallandub seni uinunud jäine hävitusjõud. Taandunud kaugele põhjala kargesse kuningriiki hakkab kalestunud Freya üles ehitama isiklikku küttide armeed. Vanemateta lastest treenitakse karmid tundetud sõdalased ning kõrgeimaks seaduseks neile on keeld tunda armastust.
Kui konkureerivad õed-kuningannad oma alalises võimuvõitluses saatusliku lõpulahinguni jõuavad, kerkib otsustavaks jõuks nende vahele Freya parim kütt Eric koos oma salaarmastuse, kaasvõitlejast küti Saraga (Jessica Chastain).
Action, Adventure

Et siis jah, kunagi ammusel ajal elasid kaks õde, ühel oli võlupeegel ja maagilised võimed ja selle abiga leidis ta endale ühe uusi kuningaid kellega abielluda ja siis neid tappa ning tema valdused endale võtta, ning siis tema õde, kena vaikne süütu õeke, kes aga armub ühte õukondlasesse, kellest ta ka rasedaks jääb, kuid kellega ta abielluda ei saa, sest mees on juba teisele lubatud. Kuid laps sünnib ikkagi ja siis tabab seda õde selline õnnetus, mis toob välja ka tema maagilised võimed ning temast saab talvekuninganna, kes külmutab maa ja „päästab“ lapsi nende vanemate käest ning kasvatab neist sõdalasi. Ainus asi mis tema kuningriigis keelatud on on armastus. Seega kui kaks tema tublimat sõdalast armuvad, mängib ta nendega julma mängu ja lahutab nad üksteisest.

Mis sai Ericust, seda nägite eelmises filmis ja selles filmis läheb siis lugu sealt edasi.

Kurja kuninganna peegel, mis hakkas halvasti juba Lumivalgukesele mõjuma, varastatakse ning Kütt saadetakse peeglit otsima, koos kahe vägagi tüütu pöialpoisiga. Oma otsingutel kohtuvad nad kahe sõjaka pöialliisiga ning siis ka veel ühe vägagi sõjaka ning vägagi surnuks peetud Ericu kallima Saraga.

Järgneb nagu ikka – taplus, tagaajamine, ronimine, maagiline petmine, salakaval reetmine ning armastuse kõikevõitev jõud.

Pea kaks tundi arvutigraafikat, peeneid vihjeid, natuke nalju ning palju mitte midagi.

Vaadatav, kuid pole hullu kui ka nägemata jääb.

No comments:

Post a Comment