kaader filmist

kaader filmist

Thursday, March 24, 2016

Batman vs Superman: Õigluse koidik


Film: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) 
Hinne: A 
Filmi lühikokkuvõte: 
Kartes, et keegi ei kontrolli jumalat meenutava superkangelase tegusid, astub Gotham City hirmuäratav ja võimas õigusemõistja ise vastu suurlinna kõrgesti austatud kaasaegsele päästjale, kuni ülejäänud maailm püüab selgusele jõuda, millist kangelast nad tegelikult vajavad. Samal ajal kui Batman ja Superman on omavahel sõjajalal, kerkib esile uus hädaoht, mis seab inimkonna suuremasse ohtu kui kunagi varem. 
Action, Fantas, Thriller, Epic 

Et siis ... enne filmi algust pandi kõigile säutsujatele, pildistajatele, blogijatele ja teistele filmi külastajatele südamele, et te kindlasti filmi sisust mitte midagi välja ei lobiseks, sest siis poleks teistel ju sama tore vaadata kui meil, kes me esilinastusel käisime. Seega siis filmi sisust ei räägi, sest tegelikult on see ju üsna tüüpiline seda tüüpi filmidele – keegi on paha ja keegi on hea ja paha püüab teha paha ja hea püüab teha head ja siis püüab paha häid üksteise vastu ässitada ja kui see ei õnnestu siis kellegi veelgi pahama luua, kelle vastu siis kõik head võidelda saaks.

Tegelikult sain ma alles selles filmis aru, miks on vaja Supermanil keepi: kui mu kuulmisorganid keeldusid töötamast sellele ajal kui mu silmad õgisid Henry paljast ülakeha, mis siis veel saaks, kui Terasmehe ideaalselt voolitud tagumised põsed pidevalt nähtaval oleks :). Jah noh, Batmanil on ka vaja oma selga kuhugi sisse mässida, sega andkem talle ka siis keep.
 
Aga jah, nagu ma kuskilt rahvusvahelisest meediast ühe artikli pealkirjast lugesin, et siis seekordne Batman ja Superman kipuvad taas väga süngeks minema, kuid Ben ja Henry püüavad oamltpoolt piisavalt mõnusta peent huumorit mängu tuua. Nii sürr oleks vaadata, kuidas need kaks Deadpooliga hakkama saaks :D.

Aga jah, elamus on võimas ja tasub vaadata suurel ekraanil ja korraliku heliga, sest filmi muusika on omaette fantastiline elamus.

Ja nüüd harjutusi kaelale :D

No comments:

Post a Comment