kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 11, 2016

Deadpool



Film: Deadpool (2016) 
Hinne: A++++
Sisukokkuvõte: Deadpool on Marveli universumi kõige omapärasem antikangelane, endine eriväelane ja palgasõdur Wade Wilson (Ryan Reynolds), kellel diagnoositakse vähk. Kuna tal pole midagi kaotada, liitub mees äärmusliku eksperimendiga, mille tulemusel omandab kiire paranemisvõime ja võtab kasutusele alter ego Deadpool. Relvastatuna oma uute võimete ning erakordselt väärastunud huumorimeelega, asub Deadpool jahtima meest, kes oleks ta elu peaaegu täielikult hävitanud..
Action, Adventure, Romance, Comedy, MARVEL

Deadpool on üks kuradima haigelt fantastiline märuli rom/com, rohkem küll com kui rom, kuid üks lõputu märul täis haiget nalja ja ilusat romantikat on ta ikkagi. Põhimõtteliselt võtsid selle filmi stsenaristid sihikule kõik, mis/kes on seotud filmimaailmaga, koomiksifilmide sarjadega, Ryan Reynoldsi senise filmikarjääriga, erinevate näitlejatega, kes on seotud MARVELi filmidega, tõmbasid neile koti pähe ja äsasid mõnuga raudkangiga nagu oleks see kott täis soovimatuid #%¤&¤poegi. Kui te vaatate seda filmi ja ei taba ära kõiki neid torkeid, vihjeid, kummardusi ning lõuahaake, siis te olete valet filmi vaatama sattunud.

Fantastiline sõbrapäeva film, mida saate vaatama minna vaid tõelise sõbraga, sest kui teie kinokaaslane ei naera samamoodi kui teie, siis pole teil ilmselt midagi ühist ja te võite pärast kino rahulikult lahku minna.

Ikka üks tõsiselt haige lugu, kuid kuradima hästi tehtud!! Ma oleks seda filmi veelgi rohkem nautinud kui ma poleks pool filmi püüdnud oma sisemist Gina Caranot tagasi hoida, kuna sattusin istuma me ’sõbraliku’ vennasrahva esindaja ligidusse, kelle tunnuslause on ’Aga meil #¤%#maal!’, ning kes pool filmi tuima robothäälega oma sellekuisele #¤%&%soendajale ekraanil jooksvaid supakaid ette luges. Raisk küll ajas tigedaks!!! Kuid olgem kangelased ja püüdkem neile idiootidele andeks anda, sest eks neil ole niigi raske oma igapäevast elu elada.

Aga film on hea!! Minge kindlasti vaatama!!!

No comments:

Post a Comment