kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 21, 2015

Snoopy ja Charlie Brown: Tobukeste film



Film: The Peanuts movie (2015)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Maailma kõige nunnum koer Snoopy ja tema tavatult häbelik peremees Charlie Brown on rõõmustanud suuri ja väikeseid sõpru koomiksikülgedel juba 65 aastat.

Charlie võtab ette võimatuna näiva ülesande saada populaarseks ja meeldida seda tehes klassi uuele tüdrukule. Loomulikult ei saa ta seda teha ilma oma leidliku koerata, kellel endal on vaja lüüa õhulahinguid oma vihavaenlase, vilunud õhuässa Punase Paruniga.
Comedy, Animation

Kes siis ei tea Charlie Browni koomiksit või juba varem tehtud Charlie ja tema sõprade filme. Mina olen nende filmide muusika austaja, üks mu lemmik jõulumuusikaid. Aga nüüd on siis valminud uus multikas, seekord 3D’s ja jõuab ka tõlgituna meie kinodesse. Mis mind tõsiselt häirib on see, et kui täiskasvanud tahaks näha seda filmi ilma lasteta, originaalis või kõik need lapsed, kes ei pole eestlased või venelase, neil polegi võimalik seda filmi vaadata, sest ingliskeelset versiooni ei paku kumbki meie suurtest kinokettidest. Sellest on kahju, sest see pole ainult laste film, minul oli ka väga lõbus seda vaadata aga ma ei tahaks seda vaadata puises eestikeelses tõlkes. Seega kinode omanikud, palun lisage vähemalt üks ingliskeelne versioon ka oma kinokavasse.
 
Aga jah, lugu on siis sellest kuidas linnakesse tuleb uus tüdruk, Charlie armub, püüab tüdruku tähelepanu võita, talvest saab kevad, kevadest suvi. Snoopy kirjutab romaani kuulsa õhuvallutaja ja kena puudli vahelisest romaanist ning seiklustest taevaavarustes ning kogu linnakese igapäevaelust. See lugu on täis fantastilist fantaasiat ja nakatavat nalja, absoluutselt suurepärane komöödia, nii lastele kui ka täiskasvanutele.
 
Ja ärge minge kohe saalist välja kui tiitrid jooksma hakkavad!

Ja jõulumeeleolu loomiseks pildike ühest teisest suurepärasest koomiksist – Calvin ja Hobbes.

 
 

No comments:

Post a Comment