kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 16, 2015

Ilus Tüdruk



Film: Beautiful Girl (2015)
Hinne:B
Sisukokkuvõte: 15-aastase Charlotte'i maailm saab korralikult läbiraputatud, kui tema vanemate pealtnäha täiuslik suhe kokku variseb. See on noore neiu jaoks esimene mark sellest, et armastus on palju keerulisem kui seda enamasti kujutatakse ning sageli võib see rohkem valu tekitada kui rõõmu pakkuda. Proovides uue eluga harjuda, tutvub Charlotte Carlo ja Sulzeriga – kahe täiesti erineva iseloomuga noormehega – ning olukord muutub veelgi segasemaks, sest armastusel on tuhat palet ning vahel võib olla väga keeruline selle erinevaid varjundeid ära tunda.
PÖFF, YA, Comedy, Drama

Korralik noortefilm, dramaatilisest armukolmnurgast. Selline sakslaslikult/austrialikult avameelne. Päris huvitav oli seda filmi vaadata koos saalitäie teismelistega, kes seksistseenide ajal käed/sallid silmade ette panid :).

Tegelikult oli tore lugu. Charlotte vanemad lahutavad, tüdruk on sellest šokkis. Ta läheb koos ema ja vennaga Viini elama vanaema juurde ja alustab sügisel uues koolis. Ta ei tunne ju kedagi ja kes siis ikka kohe uue tüdrukuga rääkida tahab. Kuid selgub et üks ta klassikaaslane elab temaga samas majas ja teise tabab ta tüdrukute WC akna tagant suitsetamast. Sulzer kutsub Charlie enda juurde peole ja nagu muuseas aitavad nad üksteisel vabaneda sellest tüütust süütusest – sõber aitab ju ikka sõbra hädast välja. Kuid Sulzer ja Carlo on parimad sõbrad, seega kui Charlie ka Carloga sõbrutsema hakkab, muutuvad nad kolmekesi lahutamatuks. Nad käivad kõikjal kolmekesi koos, kuid samas on ka aegu kui Charlie on vaid kas Sulzeriga või ainult Carloga. Talle meeldivad mõlemad poisid, kuid kumb rohkem?
 
Lisaks koolile ja uutele sõpradele toimuvad muutused ka Charlie peres – ema suhtleb rohkem nende endise naabriga ja isa uus tüdruk on paljunemas.
 
Kui siis kevadel peale kooli lõppu Sulzer taas enda juures peo teeb, tabab ta Charlie Carlot suudlemas. Järgneb kaklus. Carlos läheb emaga suveks Itaaliasse ja Charlie koos ema ja vennaga nende endise naabri juurde. Neil on võimalus hetkeks hinge tõmmata ja otsustada, kes on vaid sõber ja kes on kallim.

Hea peaaegu täiskasvanuks saamise/esimese armastuse lugu.

No comments:

Post a Comment