kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 16, 2015

Legend



Film: Legend (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Film põhineb tõestisündinud lool Londoni kõige kurikuulsamate gangsterite, Reggie ja Ron Kray (Tom Hardy), tõusust ja langusest. „Legend” on traditsiooniline kriminaalpõnevik, mis jutustab 1960ndate salajasest ajaloost ja erakordsetest sündmustest, mis Kray kaksikud kurikuulsaks muutsid.
Thriller, Criminal, Biography
 
Topeltkogus Tom Hardyt, hea ajastule vastav muusika, julmad või julmema poolsed stseenid, klassikaline gangsterilugu, kus jutustajaks on ühe venna abikaasa.

Nagu ka Musta missa puhul, on tegu hea filmiga, heade näitlejatega, kuid lugu kippus venima ja ilmselt oleks nii mõnegi stseeni võinud ära jätta ja poleks ka midagi juhtunud.

Hea film iseenesest

Kuid nüüd veedan ma natuke aega CC plaza uuest SCAPE saalist rääkides. Suur ekraan ja võimas heli (enam ei tekigi kaja), kuid … kinno minnes võtke kaasa taskulamp, sest juba saali ees olev koridor on must kui urru auk ja saalis on enne kino valgus vaid tiba tugevam kui filmi ajal. Kõik need kes on klaustrofoobialased või kardavad kinno minnes, et nad ei leia üles oma rida ja kohta, neil sinna saal asja pole, sest rea number on raskesti nähtav ja istme numbri leidmiseks peab kas kaasas olema taskulamp või siis vastav app telefonis või loete istmeid või käite nina vastu käetugesid. Jah filmi võib tehnika poolest hea vaadata, kuid esmalt tuleb pimedas kriuksuva nahkistme poole roomata ja see rikub poole lõbust. :( Tõsi, ega teisteski saalides pole alati kerge kohta leida, kuna kohanumbrid käepidemetelt närviliste sõrmede poolt ära kistud, kuid vähemalt on saalis piisavalt valge, et koht leida. Palun tehke SCAPE saal ka valgeks enne kino!
 

2 comments:

  1. Kui Scape saalis on veel pimedam kui näiteks Kosmose IMAX saalis, siis pean KINDLASTI taskulambi kaasa võtma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei mäleta, et Kosmoses oleks probleem olnud koha leidmisega, seega jah, Scape on tunduvalt pimedam.

      Delete