kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 12, 2015

Final Girl



Film: Final Girl (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Mees vormid noort neidu saamaks ülimaks relvaks. Mõni aeg hiljem läheneb ta sadistlikule teismeliste grupile, kes tapavad blondiine tüdrukuid ilma mingi erilise põhjuseta. Las jaht algab.
See psühholoogiline triller on ilusast teismelisest tüdrukust, kes meelitatakse metsa grupi natuke vanemate poiste poolt, et tüdruk oleks nende julmas mängus ohvriks. Kuid tüdruk on tema treeneri Williami käe all lihvitud surmavaks relvaks, ja ta keerab mängu ümber, muutudes jahitavast jahtijaks ning mäng võtab selliseid pöördeid mida keegi ettegi ei osanud kujutada.
Drama, Action, Thriller,

Oh see oli üks hullumeelselt põnev lugu.
 
Väike tüdruk, kes on kaotanud mõlemad vanemad, kuid kes on väga andekas ja nupukas, võetakse lastekodust ning teda asub õpetama mees, kes on kaotanud oma pere vägivaldse mõrtsuka süül.

Aastad mööduvad, õppetunnid muutuvad üha julmemaks, kuid teisiti ka ei saa, sest tuleb arvestada nende tavalise käitumisega, kelle vastu ta läheb.

Seekordseks vastaseks on Veronical neli poissi (Danny, Shane , Jameson ja Nelson) kes on juba aastaid meelitanud endaga kaasa noori blonde tüdrukuid, et neid siis mööda pimedat metsa taga ajada ja julmalt tappa. Kuid seekordne blond, kelle nad endaga kaasa metsa viivad on kõike muud kui nad oodata oskasid.

Algab kõik nii nagu ikka: väiksed joogid, väike mäng, kuid siis antakse Veronicale viis minutit, enne kui posid talle metsa järgi tulevad. Kuid see jook, mida Veronica neile juua pakkus, polnud päris puhas, sellesse oli segatud tõeseerumit ja halogeeni ning see mida poisid metsas näevad – nad ei või iial kindlad olla, kas see on tõde või mitte. Ja nii langebki panda karude rünnakus üks, varjude rünnakus ja ema suudlusest teine, ning parima sõbraga kakeldes kolmas. Jäänud on vaid neljas ja tüdruk.

Hea ja julm noortefilm seitsmekümnendate stiilis, heade noorte näitlejatega.

No comments:

Post a Comment