kaader filmist

kaader filmist

Monday, September 14, 2015

Labürindijooksija: Põlenu katsed



Film: Labürindijooksija: Põlenu katsed (2015)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Labürindi läbimine ja sellest eluga pääsemine pidi olema lõpp. Ei mingeid mõistatusi enam. Ei mingit jooksmist. Ega põgenemist elu eest. Thomas oli kindel, et labürindist pääsemine tähendas oma elu tagasi saamist. Õnnetuseks ei olnud aga pääsenutel mingit aimu, milline see elu oli, mille juurde naasti. Maa on muutunud põlenud ja kuivanud tühermaaks ning selle elanikud on kaotanud mõistuse nakkushaiguse tõttu, mille vallapääsemist teatakse nime all Lahvatus.

Loodetud vabaduse asemel peab Thomas alustama uut võitlust ellujäämise nimel, sest ees ootab uus, endisest veelgi karmim katse. Ta peab läbima Põlenu, et taas kord ennast ja oma sõpru surmasuust päästa.
Dystopia, Adventure,

Mis te arvate, mis saab neist linnadest mis on Michal Bay Transformerite või MARVELi Tasujate poolt ära lammutatud? Neisse lastakse lahti düstoopiliste noorte täiskasvanute filmide tegelased.

Juhul kui ma poleks eelnevalt raamatut lugenud, siis ma võiksin arvata sellest filmist, et see on järjekordne noorte film, kus teismelised peavad maailma päästma, haiguse ravimi leidma ja kõige kurja juur on täiskasvanud, kes püüavad kõike teha vaid enesehüvanguks ja teistele mitte mõeldes. Üks segane jooksmine, zombide/mutantide tagaajamine, reetmine ja patriootlik käitumine.

Kuna ma olen raamatut lugenud ja seda vaid paar nädalat tagasi, siis pean ma ütlema, et tegu on vaid raamatumaitselise kinoteosega ja kui te lähete kinno lootes leida midagigi raamatust, siis teadke, et neid kohti on vaid õnnetu käputäis, ülejäänud on lavastaja ja stsenaristi fantaasia, mis annab loole hoopis teise suuna ja sisu.

No comments:

Post a Comment