kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, July 7, 2015

The Lovers


Film: The Lovers (2015)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Barrier riff, aasta on 2020. Pärast seda kui Jay Fennel (Josh Hartnett) on sukeldunud oma naise Laura (Tamsin Egerton) järele, kui too on laeva surudesse kinni jäänud, satub ta ajusurmas Bostoni haiglasse. Fenneli une taoline kooma viib ta tagasi Indiaase aastal 1778. Briti Ida Indja kompanii haarab üha suuremat ala enda kätte ning noor kapten James Stewart, kes on äravahetamiseni sarnane Fenneliga, on asumas vägagi ohtlikule teekonnale. Oma teekonnal kohab ta mõrtsukaid, petmist, reetmist ja kättemaksu. Ta armub Indja võitlejannaga Tulajaga (Bipasha Basu), ning nende armastus võimatu asi mille eest James võitlama peab. Vaid ühe maagilise sõrmuse abil saavad nad üle aegade rännata ning elusid päästa.
Romance, Adventure

Laev, keset merd, laeva all kaugel sügavustes on teise laeva rusud, mille juurest avastatakse iidne käekott, milles on huvitav sõrmus. See on sügaval ja öö on saabumas ... seega jääb ülestoomine järgmiseks päevaks. Kuid kuna järgmisel päeval on Jay ja Laura pulma aastapäev, siis tõmbab Laura öösel taas sukeldumiskostüümi selga ning läheb sõrmusele järele, kuid ... üllatus, üllatus, ta jääb rusudesse kinni ja kuna neil on vaid üks süvasukeldumise kostüüm, haarab Jay raskuse sülle ning läheb alla ilma hapnikuta, aitab oma naise välja ja ... Laura toob ta keha üles, kuid Jay ei tule meelemärkusele.

Lugu jätkub Indias. Sellel ajal on Indias Briti kuningriigil kolm puutpunkti, kuid nende kolme koha vahel on osa, mis pole veel Briti kuningriigi oma ja kuigi nad pole sellest ka huvitatud, siis kohalikud võimumehed on ja seega otsutavad nad seda seni veel iseseisvat kuniriiki rünnata. Et Brittidele muljet avaldada ja nendelt kasumit lõigata ründab seda kuningriiki enne Britte üks kohalik. Kuninganna, kes on rase, saab koos oma ihukaitsjaga põgenema, kuid siis jäävad nad Brittide kätte ja otsustavad rollid vahetada. Nendega koos liigub pealinna poole ka kohaliku kordoni tütar ja tema õpetajanna.

Nende tee tagasi on täis mõrtsukaid ja reetmisi ja imeilusat India loodust. Kuid Tulaja on ka sensitiiv ja ta on näinud ette, et tema ja Jamesi kohtumine ei lõppe mehe jaoks õnnelikult. Ta püüab igati Jamesit eemale hoida, kuid armastus on ju pime ja lugu ei lõppe ka õnnelikult.

Kui lugu läheb tagasi tulevikku, siis kaotasin ma loo mõtte täielikult käest, sest siis hakkavad toimuma asjad mis mitte kuidagi kohe ei sobi kokku ülejäänud looga.

Mõte oli lool hea, kuid tulemus ... noh Josh Hartnett ja Tamsin Egerton saavad peagi lapse.


No comments:

Post a Comment