kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 8, 2015

Supilinna Salaselts

Film: Supilinna Salaselts (2015) 
Hinne: A 
"Supilinna Salaselts" on armastatud lastekirjaniku Mika Keräneni raamatutel põhinev kogupereseiklus, mis leiab aset suvises Tartus. Filmi peategelased on neli Supilinna last Mari, Sadu, Olav ja Anton, kelle rõõmus argipäev pööratakse pea peale, kui Tartut tabab salapärane mürgitus, mis pooled linna täiskasvanud lasteks muudab.

Peategelastel on lahenduse leidmiseks aega vaid 48 tundi. Nii algab pead pööritav teekond vastumürgi poole, mis viib lapsed kõige ootamatumatesse paikadesse nii maa peal kui maa all.
Peaosades: Olivia Viikant, Arabella Antons, Hugo Soosaar, Karl Jakob Vibur
Teistes osades: Evelin Võigemast, Mirtel Pohla, Tiit Lilleorg, Ott Aardam, Karin Rask, Kaido Höövelson, Sten-Markus Rohtla, Gregor Kelder, Meriliis Lillemägi, Peeter Volkonski, Anu Lamp, Tõnu Oja, Jaak Prints, Argo Aadli, Ain Lutsepp, Jonathan Peterson, Lauri Nebel 
Action, Comedy, Fantasy

Kujutage mind ette püsti seismas aplodeerimas, mütsi peast krabamas ja sügavat kummardust tegemas.

Supilinna Salaselt on üks väga armas Lindgrenilik lugu, väga heade lapsnäitlejatega, suurepärases Tartu linnas. Väga andekas lugu ja lapsed mängivad oma rolle suurepäraselt.

Tartlasena tahan ma öelda Tartlastele, et filmimaagia on tihtipeale selles, et meile igapäevaselt tuttavat keskkonda näidatakse hoopis teist moodi, seega kuigi nii mõnigi hetk võib tunduda teile totaalselt võimatuna, siis võtke seda filmimaagiat hoopis sedasi, et milliseid imelisi kohti on teie kodulinnast leitud ja kui kavalalt on neid ära kasutatud.

Minge kindlasti seda toredat kogupere filmi vaatama ja võin oma kogemusest öelda, et ka neljaaastastel oli lõbus ja kõige kõvemini naersid täiskasvanud, kuigi siin polnud salakavalaid nalju, mida vaid täiskasvanud mõistaks.

No comments:

Post a Comment