kaader filmist

kaader filmist

Monday, May 4, 2015

Son of a Gun


Film: Son of a Gun (2014)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: 19 aastane JR (Brendon Thwaites) on vangi pandud pisikuriteo eest, ning seal tutvub ta peagi vanglaelu julma reaalsusega. Kaitse on ülitähtis, kui sul õnnestub seda leida. JR jääb peagi silma ühele Austraalia kurikuulsamale kriminaalile, Brendan Lynchile (Ewan McGregor). Kui kaitse ei tule ilma tasuta. Lynchil ning tema kambal on noore kaitsealuse jaoks plaanid. Kui JR vabaneb, tuleb tal aidata ka Lynch vabadusse, osaledes ohtlikus vanglapõgenemises. Vastutasuks kutsutase ta kampa kui nad plaanivad kullaröövi, mis tõotab kõigile tasuks tuua miljoneid. Kuid kui asjad juba hakkavad valesti minema, siis nad lähevad ka edasi ja algab eluohtlik kassi ja hiire mäng. JR avastab end ühel hetkel teelahkmelt, keda usaldada ning kas minna vastakuti oma mentoriga.
Action, Crime, Drama

See oli üks huvitav ja väga hästi tehtud kriminaalne draama. Lisaks heale sisule oli filmi valitud ka väga head näitlejad.

Mul läks päris tükk aega, et meenutada, kus ma olin varem näinud JRi mängivat noormeest, Brenton Thwaites, kuid siis meenus – filmis Andja. Ja Alicia Vikander jõuab ka igale poole ja igas osas on ta suurepärane. Loomulikult on Ewan McGregor proff selles mida ta teeb. Lisaks neile kolmele, kellest vaid üks oli kohalik :), lööb kaasa ka valik teisi Austraallasi – Jacek Koman (Moline Rouge), Matt Nable (Arrow), Damon Herriman (Never Tear Us Apart).
 
Hea film, põnev lugu ja head näitlejad!


No comments:

Post a Comment