kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 22, 2015

Printsessid linna peal



Film: A Royal Night Out (2015)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: „Printsessid linna peal“ on lugu ühest ideaalsest ja hiilgavast õhtust kahe tõelise printsessi elus. Need on Elizabeth ja Margaret Windsor ja see õhtu on 1945. aasta 8. mai, võidupüha õhtu.

Kogu London on tänavatel, et tähistada teise maailmasõja ametlikku lõppu Euroopas. On teada, et noored printsessid, vanuses 19 ja 14, hiilisid paleest välja, et osa saada üleüldisest eufooriast, ning läksid Ritzi tantsima. Väidetavalt jõudsid nad Buckinghami paleesse tagasi alles pärast südaööd. Tunnustatud Briti lavastaja Julian Jarroldi („Jane Austeni tõrjutud tunded“, „Tagasi Bridesheadi“) käe all valminud „Printsessid linna peal“ on südamlik oletuslik lugu seiklustest, mida Elizabeth ja Margaret võisid läbi teha sel rõõmurikkal õhtul, mis kogu Londoni kokku tõi.
Drama, Romance, Adventure,
 
Oh see oli nii tore, tempokas, naljakas ja armas lugu. 

Alati korralik ja vastutustundlik Lillibet ja igasuguse filtrita aju ja suu vahel Maggs vallutavad üheks ööks Londoni. Nende kahe noore neiu, kes on kasvanud ümbritsetuna teenritest, kasvatajatest, saatjatest ja valvuritest, seiklused võidujoovastuses olevas Londonis on nii naljakad ja kaasakiskuvad. Kogu film on täis suurepärast dialoogi, mis vahel on nii armsalt kahemõtteline, kuid mitte kunagi nilbe.

Lisaks sisule on filmis suurepärased näitlejad: Sarah Gadon (Belle, World Without End), Rupert Everett, Emily Watson (The Theory of Everything), Jack Reynor, Bel Powley.

Tõeliselt tore ja üdini positiivne meelelahutus!

No comments:

Post a Comment