kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 8, 2015

Kuum tagaajamine


Film: Hot Pursuit (2015) 
Hinne: C 
Filmi lühikokkuvõte: Filmis "Kuum tagaajamine" proovib pinges ja reegleid järgiv politseinik (Witherspoon) kaitsta seksikat ja seltskondlikku leske (Vergara) narkobossi eest. Naised kihutavad üheskoos läbi Texase osariigi, nende kannul on räpased võmmid ja tapahimulised püssimehed. 
Action, Comedy 

Et siis mõelge Miss Congeniality, Speed, The Heat, võtke vaid Sandra B välja ja ongi selline tüüpiline ameerikalik roadtrip/maitsekalt roppkomöödia kahest naisest, kes on sunnitud üksteise seltskonnas veetma teatud aja ja selle lühikese aja jooksul saavad vaenlastest sõbrannad, pedandist hulljulge mässaja ning hellitatud salakavalast sekspommist kõigi lemmik seadusekuulekas sekspomm.

Arvestades sellega, et filmi stsenaariumi on kirjutanud mehed, kes on kirjutanud sellistele sarjadele nagu Accordin to Jim, 2 Broken Girls, New Girl, Ben and Kate ja Undatable, siis ma täiesti mõistan, miks see film selline oli.

See oli üks lihtne ja kerge meelelahutus. Mina sain kõige rohkem naerda lõpus, kui lõputiitrite kõrvale näidatakse filmi apse, kuid muidu oli ka päris vaadatav ja naljakas lugu.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment