kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 24, 2015

Ristunud teed


Film: The Longest Ride (2015)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: "Ristunud teed" on emotsionaalne armastuslugu, mille aluseks ülieduka jutuvestja Nicholas Sparksi järjekordne bestseller. Loo keskmes on Luke (Scott Eastwood), comebackist unistav endine rodeokauboi, ja tudeng Sophia (Britt Robertson), keda on ootamas unistuste töökoht New Yorgi kunstimaailmas. Noorte ootamatust kohtumisest saab alguse kirglik suhe. Uue vaatenurga oma partnerile ja sellele, mis nende vahel on, saavad nad tänu autoavarii järel päästetud Irale (Alan Alda), keda hoiavad elus mälestused noorest poisist (Jack Huston) ning unistuste tüdrukust (Oona Chaplin), keda ei tohiks mingil juhul käest lasta, sest täielik kindlus, et oled leidnud Selle Õige, võib tulla üksainus kord elus..
Romance, Drama
 
Järjekordne Nicolas Sparksi raamatu ekraniseering. Kui lugeda raamatu sisukokkuvõtet, siis tegu taas raamatumaitselise filmiga, aga filmil polnud ju vigagi.

Selline tore klassikaline Sparks, kuid seekord siis ei olegi dramaatiline lõpp peakangelaste jaoks, kuid draamat on loos piisavalt ja on ka kuumi voodistseene ja kõhedust tekitavaid pulli ratsutamise stseene ja nalja.

Film algas nagu Elujanu, täpselt samuti rodeo telgitaguses hetk enne pulli areenile laskmist. Kuid edasi läks juba nagu tavaline romantiline draama. Mu kinokaaslane väitis, et see film oli kuumem ja sensuaalsem kui 50 Varjundit, ja ma ei vaidle talle vastu, selle filmi armastajapaaride vahel oli palju rohkem särisevat keemiat.

Näitlejate valik on suurepärane, kuigi jah Scott võiks isalt veel paar näitlejatundi võtta, kuid ta ju ka alles noor, küll õpib. See oli vist esimene film, kus Brittany polegi varaküps teismeline või siis probleemidega keskkoolilõpetaja. Oonat oli nii hea taas elavana näha.

Ja viimane asi mis ma sooviks veel öelda on see, et suurus pole oluline, oluline on see mis sellega teha osatakse :)!

Ning küsimus suurele ringile, mitut neist filmidest te näinud olete?

No comments:

Post a Comment