kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 5, 2014

Serena


Film: Serena (2013)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: 1920. aastate lõpp Põhja-Carolina mägedes. George ja Serena Pemberton on äsja abiellunud paar, kes hakkab rajama puiduimpeeriumit. Serena tõestab end meestega võrdsena: ta juhatab raietöid, jahib lõgismadusid ja isegi päästab metsikus looduses inimese elu. Pembertonide käes on võim ja nad ei lase millelgi end takistada. Kui Serena avastab George’i salajase mineviku ja peab seisma silmitsi omaenda saatusega, hakkab Pembertonide abielu lagunema ja see viib dramaatilise lõpplahenduseni.
Drama,

Pärast seda kui Jennifer Lawrence ja Bradley Cooper tegid koos Õnneteraapia ja Ameerika afääri, ootasid kõik huviga nende järgmist ühist filmi Serena. Nad on ju suurepärane ekraanipaar, kes teeb üheskoos fantastilise filmi, kuid ainuüksi nende suurepärasest keemiast ei piisa, et teha head filmi.

Serena on tehtud Ron Rashi samanimelise raamatu põhjal.

Pärast seda kui filmi valmimisest on möödunud kaks aastat ja ikka veel polnud juttu sellest, kuna film kinno võiks jõuda, tuli käesoleva aasta septembris hoopis uudis, et ükski filmilevitaja ei taha filmi endale võtta ja seega arvati juba, et film jääbki riiulile tolmuma. Kuid lõpuks leidus siiski üks piisavalt julge filmilevitaja, kes võttis filmi promomise endale.

Miks ma sellest räägin, sest pärast filmi vaatamist, usun ma täiesti tõsiselt, et see film olekski võinud riiulile jääda. Jah lugu võib hea olla ja lugejad võivad kiita raamatut, kuid kui film on imelikult ning segadusse ajavalt kokku lõigatud, kui lavastaja ei ole suutnud staarnäitlejatest parimat välja meelitada ning tihtipeale on emotsioonide ning vastuste ajastus täielikult paigast ära, siis on parem mitte halba mälestust endaga kinost kaasa viia.
 
Seekord polnud Lawrence ja Cooperi vaheline keemia hea ja kõige imelikuma rolli tegi Rhys Ifans.

Aga see on vaid minu arvamus, minge vaadake ja otsustage ise.

No comments:

Post a Comment