kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 22, 2014

Honeymoon


Film: Honeymoon (2014)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Vastabiellunud Paul ja Bea lähevad eraldatud järve äärde oma mesinädalat pidama. Pagi peale kohalejõudmist leiab Paul Bea keset ööd metsas segaduses ringi rändamas. Mida rohkem hakkab Bea Paulist eemale hoidma ja mida imelikumaks ta käitumine muutud, hakkab Paul kahtlustama, et midagi õudsemat kui lihtne uneskõndimine sundis Bea metsa minema.
Horror

Bea (Rose Leslie) ja Paul (Harry Treadaway) on sügavalt armunud ja sõidavad peale pulmi oma esimesele „telkimis“ reisile, mida Paul plaanis juba abielutegemise ajaks, Bea pere suvilasse.

See on fantastiline ja eraldatud koht järve kaldal. Nad on seal enne suvitushooaja algust, seega on nad peaaegu üksi. Külakeses on paar alalist elaniku, kuid nendega nad kokku ei puutu. Kui nad aga ühel hommikul siiski lähevad külasse restorani sööma, kohtuvad nad seal imeliku restorani omanikuga ja tema abikaasaga. Midagi on seal peres väga mäda.

Sellel ööl ärkab Paul äratuskella peale, sest ta tahtis varakult kalale minna, kuid poolel teel järve äärde avastab ta, et kell on tunduvalt varem kui ta arvanud oli ja läheb tagasi magama. Keda aga voodis enam pole, on Bea. Teda pole kogu majas ja Paul leiab ta alatsi metsast, segaduses ja tal pole aimugi, kuidas ta sinna sai.

Päev päevalt hakkab Bea Paulist eemale hoidma ja imelikku juttu ajama ning ka ta reitel on mingid imelikud torke jäljed. Keski või miski imelik on end Beasse istutanud. Neil tuleb sealt minema saada ja ruttu, kuid …

Üks imelik õuduslugu, ilma absurdsete verdtarretavate äkiliste koletiste ilmumisteta, ilma verelaadse lolluse loopimiseta, ilma psühholoogilise manipuleerimiseta, ilma elavate puujuurtera. 
Imelik.

No comments:

Post a Comment