kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 3, 2014

Life of Crime


Film: Life of Crime (2013)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Kaks pisisuli hammustavad natuke liiga suure tüki, kui nad röövivad korrumpeerunud kinnisvaramoguli naise, sest mees ei näi sugugi tahtvat oma naise eest miljonit dollarit maksta.
Crime, Comedy

Mickey (Jennifer Aniston) ja Frank (Tim Robbins) Dawson on tüüpilised äärelinna rikkurid – mees ajab raha kokku kinnisvaramüügiga, naine kasvatab kodus last ja on mehe käevangus ilustuseks Country Clybi üritustel ja tennise/golfi mängudel.

Ordell (Mos Def) on teinud Franki äris korralikku taustauuringut ja ta teab, et Franki äri pole nii puhas kui väljaspoolt paistab, lisaks sellele on tal ka kallim Melanie (Isla Fisher). Ordell räägib oma plaanist Louisile (John Hawkes) ja üheskoos asuvad nad tegutsema. Lisaks heale taustauuringule on neil vaja ka kohta, kus Mickeyt kinni hoida, seega võetakse ka kampa Richard (Mark Boone Junior) kellel on maja linnast eemal, kellel on relvi, kes on nats ning mitte vähe hull.

Nii plaan on, relvad on, koht on … tegutsema.

Mickey saab kergesti röövitud, kuna Frank on kodust nädalaks ära ja poeg on vanavanemate juurde saadetud, kuid seda „vaikset“ aega loodab ära kasutada Marshall, kes on Mickeyst sissevõetud, seega satub ta röövlitele peale, kuid see ei peata Ordelli ja Louisi. Marshall lüüakse uimaseks ja pistetakse kappi.

Nii, nüüd on kõik, väiksele äpardusele vaatamata, tehtud. Ei jäägi üle muud kui helistada Frankile. Aga …

Järgneb põnev, imelik, väheke veniv ja naljakas lugu mis lõppeb taas kord seal kus algas see röövimine, lihtsalt seekord on maskides röövleid juba kolm :).

Iseenesest polnud ju sugugi paha lugu, lihtsalt natuke imelik ja ma üldse ei imesta, et see film Ameeika kinodest nii kiiresti lahkus.

No comments:

Post a Comment