kaader filmist

kaader filmist

Monday, September 22, 2014

Lucky Them

Film: Lucky Them (2013)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Muusikaajakirjanikule antakse ülesandeks üles otsida oma endine kallim, kes väidetavalt olla ikka veel elus.
Drama

Toni Collette mängib ajakirjaniku, kes on kunagi teismelisena semminud kuulda muusikuga, keda peeti isegi paremaks kui Curt Cobain. Nüüd veedab ta päevi ajakirja toimetuses, kirjutades lugusid uutest muusikataeva lootustest ja öid nende samade muusikataeva lootuste voodites. Tema kunagine kallim jättis ta pärast ühte kontserti maha ning väidetavalt sooritas enesetapu. Kuid Ellie ei usu seda ja seega kui talle antakse ülesanne mees üles otsida, siis ta seda ka teeb, kuigi vastumeelselt, sest see lahkuminek on ta hinge suure haava jätnud.

Samas kohtub ta ka uue andeka muusikuga, Lucas (Ryan Eggold) kes naisesse kohe kiindub.

Üks ammuseid Ellie kallimaid Charlie (Thomas Haden Church) on nüüdseks padurikas ja ei osak oma rahaga eriti midagi ette võtta, seega katsetab ta igasuguseid absurdseid uusi asju. Viimati on ta läinud õppima dok filmide tegemist. Seega kui Ellie kogemata kaotab raha, mille ta peaks maksma informandile kes väidab teadvat Matthew Smithi asukohta (tegelikult jätab ta raha kogemata Lucase kõrvale pingile, ning kuna ta ei vasta mehe kõnedele, kasutab mees raha oma esimese demo tegemiseks) siis on nõus Charlie talle raha andma, kui ta tuleb ise Elliega kaasa Matthewit otsima ning teeb sellest siis ka dokfilmi.
 
Jätkub jabur otsimine, Charlie armumine lõbutüdrukusse, nende pulmad, Lucase sissejalutamine, kui Ellie on teise mehega voodis, Matthew leidmine (keda mängib Johnny Depp) …

Tõsiselt, äääääääärmiselt jabur ja mõtttttttetu film. Ning Thomas Haden Church ei tohiks näitleja olla, või siis võiks ta mängida vaid jalaga-perse komöödiates. Kahju, et Toni Collette selliste asjade peale aega raiskab.

No comments:

Post a Comment