kaader filmist

kaader filmist

Monday, September 29, 2014

Falling in Love

Film: Falling in Love (1984)
Filmi lühikokkuvõte: Jõuluostude tegemise saginas jooksevad Frank ja Molly üksteisele otsa. Selline hetkeline kohtumine lükkab liikvele sündmused mis muudavad nende elu, kui nad üksteist kuid hiljem taas rongis ära tunnevad, ühise tagasisõidu kokku lepivad ning ka peale seda ühiselt meeldivalt aega veedavad. Kuigi nad mõlemad on abielus ning Franki peres on ka kaks väikest last, kohtuvad nad üha tihedamini ning nende sõprus muutub nende eludes kõige kallimaks asjaks.
Drama, Romance
 
Taas siis üks vana De Niro film, mida ma kunagi varem näinud pole.
See on esimene ja viimane film, kus De Niro on esimese armastaja rollis, õnneks, sest ausalt, teda on selles rollis tiba piinlik vaadata.

Aga film oli iseenesest imelik. Sellele oli täielik potentsiaal saada suurepäraseks armastuslooks, kuid antud juhul oli dialoog puudulik ja konarlik, loos puudus see miski, mis oleks vaatajad õhkama pannud. Kuigi sa elad nende draamale kaasa ja ootad sõna tõsises mõttes, et lõpp saab olema otsata traagiline, siis vaatamata õnnelikule lõpule ei ole see just teab mis hea film. Kuid hea näide De Niro näitlejamisterlikkusest. 

Loomulikult on filmis koos temaga ka teised suurepärased näitlejad – Meryl Streep, Harvey Keitel, Jane Kaxzmarek (Malcolm in the Middle), David Clennon (House of Cards), Dianne Wiest, Frances Conroy (Six Feet Under).




No comments:

Post a Comment