kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 23, 2014

X-Mehed. Tulevase möödaniku päevad

Film: X-Men: Days of Future Past (2014)
Vaatamise põhjus: eks ma ole neid eelmiseid osi ju enamvähem kõiki näinud
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: „X-Mehed: Tulevase möödaniku päevad“ seisavad mutantidest kangelased silmitsi pealtnäha ilmvõimatu ülesandega – muuta kõikivõimalikke vahendeid appi võttes trööstitut ja tumedates toonides alternatiivuniversumit, kus auahne ja julma töösturi Bolivar Traski (Peter Dinklage) ehitatud hiigelrobotid Sentinelid mutante kõikjal jahivad ning neid tapavad.

Professor X (Patrick Stewart) ja Magneto (Ian McKellen) on taas kord sunnitud omavahelised erimeelsused hetkeks unustama ning lootusetust olukorrast pääsemise nimel koostööd tegema. Nad leiavad mooduse, kuidas saata ülesandesse talle omase vastumeelsuse ning skepsisega suhtuv Wolverine (Hugh Jackman) ajas tagasi, kus ta peab üles leidma Professor X-i ja Magneto nooremad „versioonid“ (vastavalt James McAvoy ja Michael Fassbender), et nad teiste mutantide abil püüaks kõigiti tulevikku muuta...

Esmakordselt „X-Meeste“ kinoajaloo vältel astuvad kaamerate ette mutantidest kangelaste erinevad põlvkonnad.
MARVEL, Action, Adventure, Fantasy

Mis siis öelda seekordse X-meeste osa kohta – ah, oli kah.
Märulit oli, nalja oli, tuttavaid nägusid oli, huvitavaid pöördeid oli, võimas muusika oli … aga lõppkokkuvõttes oli see ikkagi üks järjekordne X-mehed.

Need Wolverine luust küünised – sellest oli ilmselt rohkem juttu Wolverine filmides, mida ma näinud pole, aga kui lõpus on Raven see kes Wolverinele järgi läks, siis tähendab see ju seda et ta ei saa oma tuntud küüniseid ja veel kõik teised asjad, mis peaks siis hoopis teisiti olema, kuna minevikku muudeti …

Noh, see pole mu lemmik koomiks … vennad pooljumalad, tigedad labori kasvandikud ja poolrobotid suudavad lõbusama filmi teha :).

No comments:

Post a Comment