kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 9, 2014

Neetud naabrid

Film: Neighbors (2014)
Vaatamise põhjus: Zac Efron ;)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Mac (alati muhe ja häbitu Seth Rogen) ja Kelly (veetlev ja ootamatult naljakas Rose Byrne) on noor pisikese lapsega pere, kelle kõrvalmajja kolib alatasa lärmakalt pidutsev tudengi-korporatsioon. Algatuseks tundub, et korpi vedavate Teddy (Zac “Torso” Efron) ja Pete’iga (Dave “De Niro” Franco) on võimalik mõistuspäraselt kõrvuti eksisteerida, kuid pärast mõningaid mustast huumorist nõretavaid vahejuhtumeid on see lihtsalt välistatud. Mõlemad pooled võtavad kasutusele karmimad meetmed, et üksteist naabruskonnast välja süüa. Selles olukorras võitjaid ei ole. Kui välja arvata kinosaalis naerust rõkkav publikum...
Comedy,
„Naabrid“ ütles Adeleid
„Naabrid“ ütles vares ja koputas uuesti.
Ma lihtsalt pidin selle siia panema, üks lõik mis mu ajukäärude vahele kinni on jäänud ühest väga ammusest Nooruse lühiromaanist – ma ei mäleta millest lugu oli või kes selle kirjutanud oli, kuid need kaks rida … need meenuvad alati naabritega :).

Kuid nüüd siis filmi juurde.

See oli üks roppkomöödia, kus oli nalja, oli liiga palju, kohe tõesti liiga palju juttu – või siis täpsemalt ergutuskõnet, enesele õlale patsutamist, mulli suureks puhumist, suutmatust ära tabada, et vale muutub juba läbipaistvaks, kui liiga palju sõnu kasutada.
 
See oli nagu Project X kontrollitumas õhkkonnas ning vanematele osalejatele.

See polnud üldsegi paha film ja ükski näitleja ei teinud halba rolli, lihtsalt kui võrrelda „Torso“ eelmist filmi That Awkward Moment selle filmiga, siis see Piinlik hetk oli parem, minu arust vähemalt. 
 
Naabreid vaadates võiks arvata, et kui Mark Ruffalo ei sobi enam Hulki ossa, siis võiks Zac selle rolli vabalt üle võtta.

Ning see Abercrombie & Fich töökoht … well, siin saate tutvuda selle ametikoha eluga :).

Ja filmi alguses, kui tutvustatakse korbi suurimaid saavutusi, siis tasub hoolega vaadata meenutustes osalevaid näitlejaid, seal on nii mõnigi tuttav nägu :).

Ja need kes tahavad teada, mis on Burning Man, need vaadaku siia.

No comments:

Post a Comment