kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 25, 2014

Kättemaks kõrgetel kontsadel

Film: The Other Woman (2014)
Vaatamise põhjus: pole ju ammu ühtki head naistekat vaadanud
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: Ühe naise (Cameron Diaz) maailm pööratakse pea peale päeval, mil ta läheb oma sarmika kallima (Nikolaj Coster Waldau) koju üllatusvisiidile ning ukse avab mehe... seaduslik abikaasa (Leslie Mann)! Pärast esmasest jahmatusest ülesaamist otsustavad naised koos truudusetule elunautlejale valusa õppetunni anda.
Rom/Com

Tegemist on ühe tõsiselt andeka ja hea komöödiaga. Meenutas väga Sex and the City algusaegu, kui ka seal olid probleemid lihtsad ja kõigest räägiti otse ja valehäbita ning ilma suurema etlemiseta.

Lisaks sellele, et filmis on kõik väga head naisnäitlejad (Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj) on ka meeste poole pealt väga head näitlejad valitud (Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson, Taylor Kinney). Kes vaatavad Troonide Mängu ja teavad Nikolaj tegelaskuju Jaime’t … see lisab veel omakorda nalja juurde. Ja siis mõelge veel ka Charlie Inglitele ja Miami Vicele.

Film on täis head nalja, häid näitlejaid ja ilusaid rannavaateid. Kuigi jutt on alati väga otsekohene ja aus, pole naljad enamasti allapoole vööd suunatud – on ka neid, kuid need naljad pole labased.

Üks vägagi hea ja tervislik film. Miks tervislik, sest naer on terviseks ja seda on siin filmis palju. Ning samas pole see ka mingi „roosa unelma rom/com“ vaid lihtsalt hea komöödia suhte teemadel ilma lääge õnneliku lõputa - rõhk on sõnal lääge, sest lõpp on siiski õnnelik.

Hea film!!!

No comments:

Post a Comment