kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 31, 2014

Kapten America: Talvesõdalane

Film: Captain America: The Winter Soldier (2014)
Vaatamise põhjus: MARVEL ju!
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Pärast nn. New Yorgi lahingut, mida näidati filmis "Tasujad", püüab Steve Rogers (Chris Evans) ehk Kapten Ameerika leida oma kohta kaasaegses maailmas. Ta ühendab jõud eriagent Natasha Romanoffi ehk Musta Lesega (Scarlett Johansson), asudes Washingtonis võitlusesse seni varjus püsinud võimsa vaenlasega.
Action, Adventure, Comedy

Ja nüüd on siis ka uus Kapten Ameerika film vaadatud.

Klassikaline MARVEL – lausa lust (sõna otseses mõttes) oli vaadata.

Üks tagaajamine teise järel, kaklus lõppeb ja teine algab, uued huvitavad tegelased – Falkon või Agent 13 on liiga igavad nimed, neile võiks uued nimed anda, nagu näiteks Rahutuvi või Kaitseingel ja … eks seda näeb millise nime Agent 13 saab sest praegu ju veel ei tea, mis tema tugevused on lisaks sellele et ta Kättemaksu sarja jaoks kaklema ja valetama on õppinud. :)
 
Mind häiris natuke see Talvesõdalane oma punase viisnurgaga raudse rusikaga, kuid eks see ole minu kiiks.

Aga muidu … mingi hetk meenus mulle film Spioonimängud ja siis Tähesõjad … ja Stan Lee ei pea kunagi muretsema, et ta oma töö kaotab, vahet pole kui mitu Kapten Ameerika originaal mundrit ka tema vahetuse ajal ei varastata :). Ja kuigi minu lemmik „Koletisel“ Callan Mulvey'l oli väga vähe öelda, oli siiski teda nii hea näha.

Üldkokkuvõttes - hea MARVELi film, hea meelelahutus! 

Aga milline on järgmine MARVELi film? ;)

No comments:

Post a Comment