kaader filmist

kaader filmist

Monday, January 20, 2014

Wall Streeti hunt

Film: The Wolf of Wall Street (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Treiler
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: THE WOLF OF WALL STREET on legendaarse režissööri Martin Scorsese ja mitmekordse Oscari-nominendi Leonardo DiCaprio uus, järjekorras viies koostööprojekt, mis põhineb finantskurjategija Jordan Belforti memuaaridel. Mees asutas 1987. aastal Wallt Streeti ühe suurima maaklerfirma ning kümme aastat hiljem mõisteti ta süüdi rahapesus ja erinevates finantskuritegudes.
Drama
 
Esiteks hoiatus – film on 3 tundi, jätke meelde 3 tundi!!!

See on üks väga pikk ja väga ilmelik film. See oleks nagu segu Suurest Gatsbys, Püüa mind kinni kui saad ja Boiler Room. Kui Nümfomaani filmis ei löödud millegi ees risti ette, siis siin on asi veelgi vabameelsem. Hull film!

Selle kolme tunni jooksul on lugu aegajalt igav ja põnev ja üllatusi täis ja lausropp ja veniv ja huvitav ja ettearvatav ja hullumeelne. Ma üldse ei imesta et ta nii paljudele auhindadele kandideerib.

Aga kui te lähete filmi vaatama selle päras,t et seal on Matthew McConaughey, siis tema on vaid esimeses 15 minutis, tema roll on väga episoodiline, lühem isegi kui Jean Dujardini roll, kuid teda te küll treileris ei näe.

Mis siis lõpuks öelda – huvitav film küll, kuid 3 tundi, 3 TUNDI!

No comments:

Post a Comment