kaader filmist

kaader filmist

Monday, January 27, 2014

Temake

Film: HER (2013)
Vaatamise põhjus: ei olegi põhjust
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Theodore on üksik mees kelle abielu lahutus on peagi jõustumas. Kui ta ei tööta kirjade kirjutajana, veedab ta oma aega arvutimänge mängides ning aegajal sõpradega väljas käies. Kui turule tuleb uus operatsioonisüsteem otsustab ta osta endale selle OS1, mida reklaamitakse kui maailma esimest tehisintellektiga operatsioonisüsteemi, mis „pole lihtsalt operatsioonisüsteem, vaid see on teadvus“. Theodor avastab peagi, et ta on armumas Samanthasse, oma OS1 häälde. Mida rohkem aega nad koos veedavad, seda lähedasemaks nad saavad ning avastavad peagi, et nad on armunud. Olles armunud oma Osi, võitleb Theodore nii suure õnne kui ka kahtluse vahel. OSina on Samantha küll ülimalt tark, aidates Theodoret rohkem kui keegi kunagi varem, kuid kuidas saab ta teda aidata Theodore sisemise konfliktiga, kuna ta on armunud Osi?
Drama, Romance, Sci-Fi

Temake on üks huvitav film.

Minu arust on see lugu sellest, kuidas me võime väga lihtsalt armuda ise endasse. Sest kes muu see Samantha siis oli, kui Theodore parem feminiinne mina. See uus OS1 oli üles ehitatud ostja sügavamatele soovidele ja vajadustele ja ta paranes pidevalt õppides üha rohkem tundma oma operaatorit. OS1 oli iga operaatori parim, julgem, targem, tundelisem ja ideaalsem versioon. Minu parim mina.

Lisaks huvitavale loole olid ka näitlejad väga hästi valitud – Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Kristen Wiig, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde.

Üks väga hea film!

No comments:

Post a Comment