kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 20, 2013

Walter Mitty salajane elu

Film: The Secret Life of Walter Mitty (2013)
Vaatamise põhjus: midagi positiivset oli vaja siia halli aasta lõppu
Hinne: A+
Filmi lühikokkuvõte: WALTER MITTY SALAJANE ELU on lugu kontorilaua taga vaevlevast unistajast (Ben Stiller), kellele meeldib põgeneda oma hallist elust värvikirevasse fantaasiamaailma, mis on täis kangelaslikkust, romantikat ja seiklusi. Kui ohtu satub Walteri ja tema hea kolleegi Cheryli (Kristen Wiig) töökoht, asub Walter viimaks tegutsema reaalses maailmas. Sellest teekonnast saab erakordsem seiklus kui kõik see, mida ta seni oli suutnud oma kõige lennukamateski fantaasiates ette kujutada.
WALTER MITTY SALAJANE ELU on komöödia, fantaasia, draama, seiklus ja palju muud, ehk siis nagu maailm meie ümber.
Comedy, Drama,

Walter Mitty slajane elu on iga valgekrae, kontoriroti salajase igatsuse toomine ekraanile. Kes meist, kes me istume 8+/- tundi kontorilaua taga ei tahaks siis lihtsat tõusta ja minna – minna teadmata suunas, kurat teab kui kaugele, mõtlemata ajale või rahale, mis kulub. Eks te olete ju kuulnud seda valgekrae õhkamist: Oh Jumal, anna mulle aega ja raha ja ma muudkui reisiks ja reisiks ja reisiks!

See oli üks üdini positiivne ja naljakas film täis head muusikat ja häid näitlejaid. Selline hea positiivne suts kas siis aasta lõppu või aasta algusesse, ükskõik kuna te siis otsustate seda vaatama minna.

Ja ärge unustage LIFE ajakirja motot: "To see things thousands of miles away, things hidden behind walls and within rooms, things dangerous to come to...". Ärgem jääme koju mugavale diivanile lösutama, mingem välja ja tehkem asju!

P.S. Kui tuleb välja, et see pole mitte esimene Walter Mitty salajane elu, tal on ka varem olnud salajane elu ja siis oli ta populaarkirjanduse professionaalne lugeja, kes unistab samuti elust mida ta loeb vaid raamatutest. Kuid siis ühel päeval ulatatakse talle märkmik, milles peaks väidetavalt olema Taani kroonijuveelide asukoht. Peagi on ta mässitud sellisesse segasesse konspiratsiooni millest ta unistadagi ei osanud. Tegevus toimub II MM järgses Euroopas. :) Kumb sisu teile huvitavam tundub?




No comments:

Post a Comment