kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 10, 2012

Pii elu

Film: Life of Pii (2012)
Vaatamise põhjus: treiler
Hinne: B+++
Filmi lühikokkuvõte: Uskumatute sündmuste keskmes on noor poiss ebatavalise nimega Pii, kes on ühes oma perekonna ning perele kuuluvate loomaaialoomadega teel Indiast Kanadasse, et alustada võõral maal uut elu. Pikal mereteel tabab aga kaubalaeva katastroof, mille Pii ainsa inimhingena üle elab.
Temaga alustab samas päästepaadis pikka teed pääsemise poole ka kahesajakilone Bengali tiiger nimega Richard Parker... Esiti on nende kahe pääsenu omavahelised suhted arusaadavatel põhjustel küllaltki teravad, kuid aja möödudes hakkab poisi ja tiigri vahel tekkima uskumatu, sõnuseletamatu side..

Selline tore BBC loodusfilm alguses, või siis Mowgli osatäitjate tutvustus pärislooduses :) :).
Aga sealt edasi … ei saanud arugi, et üle kahe tunni on läinud kui film lõppes. Väga huvitav ja väga kaasakiskuv.

Üllatusena astus täiesti ootamatus kohas ekraanile Gerard Depardieu :) ja see noormees, kellele täiskasvanud Pii oma lugu jutustab … oi ma mõtlesin, et kus ma teda varem näinud olen ja siis meenus, et ta on ka korra varem kirjaniku kehastanud (või siis õigemini näitlejat, kes kehastab kirjaniku :)) – nimelt mängis ta filmis Anonüümne Shakespearet :).

Aga muidu jah … hästi armas film. Kuigi ma tahaks endiselt teada, kuidas need loomad kõik sealt laeva trümmist pääsesid? Ja kuidas suutis Richard Parker tõmmata kitse läbi trellide ühes tükis nagu ta oleks Houdini :) ja koristada päästepaati loomakorjustest ja verest? :):)

Minge vaatama ja nautige loodust.

Nüüd peaks raamatut lugema hakkama.

No comments:

Post a Comment