kaader filmist

kaader filmist

Monday, April 23, 2012

I Capture the Castle

Film: I Capture the Castle (2003)

Filmi vaatamise põhjus: See on üks raamat, mis on sel aastal World Book Night nimekirjas jagatava raamatuna ja enne kui raamatu juurde jõuan, vaatan filmi ära – mulle ju meeldivad armastusromaanid :)
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: 17 aastane Cassandra Mortmain, ning tema eklektiline perekond püüavad ellu jääda Inglismaal, ühes lagunevas lossis . Neiu isa püüab kogu hingest korrata oma esimese raamatu uskumatut edu, kuid ta pole sõnagi kirjutanud viimase 12 aasta jooksul; ta kaunis õde Rose suudab vaid oma saatuse vastu mässata, ning nende boheemlasest kasuema Topaz on nudist ning temast pole kellelegi abi. Nende päästmine tuleb Ameerikast maaomaniku Simon Cottoni ja ta venna Neili näol. Kuigi alguse tekitab Simon Roses tülgastust, otsustab ta siiski Simoni endasse armuma panna, ning see tal ka õnnestub. Läheb lahti pulmade korraldamine ning Cassandra jääb kõrvale kui kõik tema ümber on tõmmatud pead pööritama ajavasse suhete keerisesse. Kuid sündmused lähevad käest ning enne kui suvi läbi saab kogeb Cassandra rahuldamata iha, esimest armastust ning murtud südant.


Kuidas siis toimus kindluse vallutamine – väga armsasti.

Selline tore kerge Inglise filmike. Meenutas ühte teist ilusat armsat Inglise filmi – Kerglased kombed.

Tõsiselt armas lugu, küll ilma HEA lõputa, kuid väga positiivne ikkagi. Muidugi oli oma osa filmi armsaks tegemisel ka verinoorel Henry Cavillil :).

Aga muidu ka, lugu oli hea, näitlejad olid head – Romola Garai (Cassandra) ja Bill Nighy (kirjanikust isa) tegid suurepärast tööd. Tore rom/com.

Tänasel Raamatute ööl (Shakespeare sünnipäeval) loen ma küll Fifty shades viimast osa, kuid järgmine raamat peale seda saab olema 


I Capture the Castle.
09.05.
Raamat loetud - tuleb välja, et see film on tehtud praktiliselt sõrmega raamatus järge ajades. :) Ilmselt on abiks see, et selle raamatu põhjal on tehtud ka teatrietendus. 

No comments:

Post a Comment