kaader filmist

kaader filmist

Saturday, March 24, 2012

Parim Hotell terves Indias

Film: The Best Exotic Marigold Hotel  (2012)
Filmi vaatamise põhjus:Briti filmimaailma kahurvägi kõik ühes koos ... ikka tahad ju ära näha :)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Rühm "kuldsesse ikka" jõudnud briti kodanikke on langetanud otsuse veeta idüllilist pensionipõlve kaugel Indias, kus nende eest lubab igati hoolt kanda end luksusliku hotellina reklaamiv Best Exotic Marigold Hotel nimeline majutusasutus. Pärast mitme tuhande miili pikkust väsitavat teekonda saab aga kohalejõudnutele selgeks, et hotelli reklaammaterjalid olid veidi rohkem luksuslikud, kui hotell ise. Esialgsest pettumusest hoolimata avastavad aga külalised, kuidas see koht ühes oma sarmikate teenindajatega hakkavad neile üsna peatselt sügavale hingesoppidesse pugema...


Dame Judi Dench, Bill Nightly, Maggie Smith, Tom Wilkinson, Celia Imrie ja Dev Patel – oh … tõeline nauding!!! :)Huvitav kombinatsioon – Hollywoodi film, briti näitlejad, India eeslinn, kultuur ja muusika.

Mingi moment selles filmis meenus mulle Söö, usu, armasta – mine reisile, leiad end ja leiad ka oma eluarmastuse! – lihtsalt kas on mõtet selle eneseleidmisega oodata nii kaua? Noh kunagi pole liiga hilja.;)

Me kuuleme korduvalt üht ütlust selles filmis – ütlust, mis on isegi juba FB’s ringlema hakanud, kui päeva mõte – kõik läheb lõpuks hästi, ja kui kõik pole veel hästi, siis pole ka veel lõpp saabunud! Seega tundke hirmu selle ees, kui kõik on üks hetk hästi, sest see saab olema ka lõpp. :):):)

Lõpetuseks killuke ilusat Bollywoodi muusikat filmist Swades (Selle filmi muusika on kirjutanud sama helilooja, kes kirjutas muusika ka Rentslimiljonärile)

No comments:

Post a Comment